Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pannenset past bij geïntegreerd afzuigsysteem

De inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is een van de nieuwste trends op kookgebied. Speciaal voor deze kookplaat ontwikkelde BergHOFF de gestroomlijnde Downdraft pannenset met gepatenteerde technologie, waardoor stoom en geur direct in de afzuiging verdwijnen. De innovatieve Downdraft pannen zijn onderdeel van de BergHOFF GEM collectie, die bekendstaat om haar industriële uitstraling en tijdloos keukengemak.

De glazen deksel van een Downdraft pan heeft een geïntegreerd luchtkanaal en de pannen hebben een speciale inkeping. Deze combinatie zorgt ervoor dat stoom en geuren bij het verlaten van de pan niet omhoog maar naar beneden gaan. Zo haal je het maximale uit je kookplaat met afzuigsysteem. De RVS pannen kunnen bovendien ook volledig worden afgesloten door het deksel 180 graden te draaien. De handvatten worden niet warm, wat voor extra comfort en veiligheid zorgt.

De BergHOFF Downdraft serie bestaat uit een sauspan (2,8L), drie kookpannen (4,2L, 5,7L en 8,8L) en twee braadpannen van 24cm en 28cm. De pannen zijn op alle warmtebronnen en in combinatie met alle afzuigsystemen te gebruiken en zijn vaatwasmachine bestendig.

De BergHOFF Downdraft 6-delige pannenset bestaat uit drie pannen (met een inhoud van 4,2, 5,7 en 8,8 Liter) met glazen deksel en heeft een verkoopadviesprijs van € 279,00.

Meer informatie:
www.berghoffworldwide.com 

Publicatiedatum: