Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondernemer scoort met lichtgevende, mondgeblazen kerstballen

Robin Punt van Sompex: "Ik werk me voor de komende kerstperiode de schompes"

In zijn schaarse vrije tijd is ondernemer Robin Punt van Sompex voetbalscheidsrechter, al komt het er nu door al die coronaperikelen niet van. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij iets met ballen heeft. Zijn voorliefde voor deze tak van sport lijkt vertaald in voetbalgrote, lichtgevende kerstballen, die als warme broodjes over de toonbank gaan. "Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik werk me dezer weken de ballen uit de broek. In voetbaljargon betekent dit zoveel als dat ik me de schompes werk", zegt Robin met een brede lach. Hij heeft het dus gewoon heel erg druk. "De kerstballen van Sompex stuiteren de winkels uit", vat hij het netjes samen.

"Deze ballen waar het eerst bedoeld als leuke decoratie voor in winkels en showrooms, maar intussen weten ook veel consumenten deze lichticonen op waarde te schatten", vervolgt Robin. "Opvallend is dat ze niet per stuk, maar reeds als set in huis worden gehaald."

Volgens hem geven deze kerstballen een andere kijk op kerstverlichting. "Het is een strak design en niet te vergelijken met de traditionele kerstboomverlichting. Het zijn grote mondgeblazen kerstballen met licht die met een afstandsbediening aan en uit gezet kunnen worden."

Geselecteerde dealers
De kerstballen, die door geselecteerde dealers worden verkocht, rollen de winkels uit. "Heb je er net 48 geleverd, wordt je de volgende week weer gebeld of je er nog meer kunt leveren. Dat geeft topdrukte in het magazijn, maar we doen het graag - zeker na de afgelopen dramatische zomer - in deze lastige coronatijden", aldus Robin.

De grote mondgeblazen kerstballen van Sompex met de sprookjesachtige en magische ledlichtjes zorgen voor een serene sfeer. "Het is een zéér decoratief lichtornament dat het solo heel goed doet, maar met enkele lichtgevende ballen bij elkaar wordt er al snel een gezellige sfeer gecreëerd. Op deze manier heb je een winterwonderland binnen handbereik."

Modern statement
De kerstbal heeft een platte zijde, waardoor deze keurig en stevig blijft liggen op de plaats waar de bal wordt neergezet. "Op de grond bij de haard, in een grote schaal met dennenappels, bij of in plaats van een kerstboom of solo op een dressoir, met de Sompex kerstbal maak je een modern statement in je interieur", geeft Robin aan.

De stevige glazen kerstballen hebben ledverlichting die werkt op meegeleverde batterijen. Met de afstandsbediening is er keuze uit acht licht programma’s. De Sompex kerstballen zijn in drie maten verkrijgbaar en in de kleuren zilver, goud, rood, groen en blauw.

"Als Sompex heb ik verder een uitgebreide collectie gestileerde, smaakvolle kerstornamenten met ledverlichting. Kerstbomen, -sterren en -ballen maken een gezellige kerstsfeer compleet", besluit hij.

Meer informatie:
Sompex Benelux
Intertime
Jeka/AMS
Robin Punt: 0031-(0)653419444
[email protected]