Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grenzen bij Declemy zijn ver te zoeken

"We zijn een jaar op de markt, de branche gaat steeds meer wennen aan Spaanse merken"

Bij Puente van Olivier Declemy is vrijwel alles mogelijk. "Bijna alles kan de klant naar zijn eigen hand zetten", aldus de eigenaar van het agentschap. Onder de naam Puente voert hij drie Spaanse merken: Crearte Collection, Ormos Sofas en Raga Design. Eerder dit jaar werden deze in Nederland door hem geïntroduceerd.


Olivier Declemy met rechts het model Mar Essence.

"De Mar Essence bijvoorbeeld van Crearte Collections kan je zo hip maken als dat je zelf graag zou willen. Deze klant heeft voor een boucl├ę stof en houten frame zichtbaar en webbing achterkant gekozen in plaats van een gestoffeerde achterkant. Dat is het leuke van de Spaanse merken die ik vertegenwoordig, ze hebben geen grenzen. Niet alleen bij dit model is er een de keuze voor een webbing achterkant mogelijkheid maar bij de gehele meubelcollectie van Crearte. Elk model kan met een gestoffeerde achterkant of met een open achterkant zodat het houten frame zichtbaar is, webbing kan daarbij tevens een toevoeging zijn. De modellen met Crearte achter de naam,daarbij is de achterkant dicht gestoffeerd. Bij modelnaam Essence erachter is het frame zichtbaar en heeft het meubelstuk een open achterkant/frame wat zichtbaar is."


Houten frame met zwarte houtfinish en afgewerkt met webbing. 

Jaren ervaring
Achter de schermen heeft Olivier al jaren ervaring maar met Puente is hij sinds vandaag precies een jaar op de markt. Olivier is opgegroeid tussen de meubels en stoffen. Waar zijn zussen al werkzaam zijn in de meubelbranche, volgde ook Olivier zijn gevoel. Met zijn eerder opgedane ervaring ontwikkelde hij het eigen concept Puente. "We zijn nu een jaar op de markt en we zien dat de branche steeds meer aan de Spaanse merken gaat wennen. Relaties benaderen mij om langs te komen met de stalen voor hun klanten. Maar naast mijn huidige klantenbestand is er nog ruimte voor nieuwe relaties en ik kom graag langs voor een kop koffie om kennis te maken."

Meer informatie:
Puente
+31(0) 614446800  
Instagram
www.puente.top  
[email protected]