Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euretco geeft leden blijk van waardering op Dag van de Ondernemer

Tijdens de Dag van de Ondernemer die vandaag (20 november wordt gevierd), laat Euretco haar waardering voor haar leden blijken, door middel van het versturen van een attentie. 

Uitdagende tijden
Euretcoleden ontvingen deze week een borrelpakketje van de retailserviceorganisatie. Eurecto erkent dat het voor ondernemers uitdagende tijden zijn en dat dit voor velen spanning met zich meebrengt, daarom ontvingen alle Euretcoleden een borrelpakketje voor een ontspannen avond. 

Waardering
“Uiteraard lost een borrelpakketje de uitdagingen waar onze ondernemers op dit moment mee te maken hebben niet op", zegt Gertjo Janssen, Managing Director Euretco. "Wij doen, samen met onze leveranciers, dagelijks alles wat in onze macht ligt om onze ondernemers ook in deze uitzonderlijke tijd zo goed mogelijk te ondersteunen.
Echter willen we op de Dag van de Ondernemer onze ondernemers niet alleen ondersteunen, maar vooral ook onze waardering voor hun tonen. Altijd, maar zeker in deze tijden. Vorig jaar deden we dat door het versturen van het boekje Knooppunt Hoevelaken, met tips&tricks voor succesvol én gelukkig ondernemen. Dit jaar doen we dat met een borrelpakketje, voor een welverdiende én, voor zover mogelijk, een ontspannen avond op de bank." 


De brief die leden hebben ontvangen.

Meer informatie:
Eurecto
www.eurecto.com 

Publicatiedatum: