Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Belgische ontwerper lanceert eigen interieurmerk:

"Geweldig trots om 11 jaar na overlijden van mijn vader voort te borduren op zijn passie"

Nadat het idee van een eigen interieurmerk jarenlang in zijn hoofd speelde, schakelde Loïc Willemot in de afgelopen maanden naar een hogere versnelling. "Het is eindelijk zover, mijn eigen interieurmerk is live", vertelt de jonge ondernemer. "Elf jaar na het overlijden van mijn vader ben ik geweldig trots om aan te kondigen dat ik voortborduur op zijn passie voor stoffen en textiel. Sinds mijn geboorte mag ik dit ook mijn passie noemen."Van de week is hij live gegaan met zijn nieuwe merk, Living Objects & Furniture. "Het was een werk van lange maanden en vele slapeloze nachten, maar ik ben blij om het eindelijk boven het doopvont te houden." De lancering verloopt anders dan dat hij gepland had. "Door de lockdown komt mijn collectie deze maand nog niet in de winkels. Als noodsprong hebben wij voor onze relaties een webshop online gezet zodat ze toch bij onze groothandel kunnen bestellen."

"In een wereld die gekenmerkt wordt door fast fashion, fast food en altijd maar fast forward, drukken we bij Living Objects & Furniture de pauzeknop in. Om tot rust te komen. Om de wereld rondom ons ten volle in ons op te nemen. Dat resulteert in designs die uitblinken in hun puurheid. Denk: weinig lijnen, interessante maar rustige kleurenpaletten."


Naast kussens en plaids verkoopt het merk van Loïc ook andere interieuraccessoires. 

"Vanuit die visie gaan we voorbij aan het idee van collecties. Met ons merk mikken we op interieurstuks met een tijdloos karakter die trends overstijgen. We gaan voluit voor duurzaamheid waar elke liefhebber van huisinrichting voor staat te springen, decennia na decennia."

"Als Belgisch merk willen we opvallen door onze eenvoud: onze schalen, kussens, plaids, verlichting en wall-art zijn handgemaakt en bedoeld om de lichtpuntjes van je interieur te worden. Massaproductie laten we bewust links liggen en produceren alles bij kleinere bedrijven in Europa."

Meer informatie:
Living Objects & Furniture
[email protected]  
www.livingof.be