Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plintenfabriek blijft groeien en breidt uit met 5000 vierkante meter aan logistieke ruimte

"Het aantal orders blijft toenemen, dus we moesten wel uitbreiden", begint oprichter en eigenaar Diek van den Berk. "Elf jaar geleden ben ik begonnen met het maken van plinten in mijn moeders schuurtje. Ik zag dat er een vraag was naar kwalitatieve en onderscheidende afbouwmaterialen. Drie jaar later nam ik mijn eerste personeel aan en nu weer acht jaar verder werken we met 130 werknemers in Ravenstein.""Inmiddels leveren we in geheel Nederland en BelgiĆ«. Dit vraagt om een grotere logistieke ruimte." Met de uitbreiding wil Diek de logistiek van het bedrijf nog meer optimaliseren. "Wij hebben veel klanten die op bestelling bij ons afnemen. Naar aanleiding van deze aanvraag starten wij met produceren, dit willen we gaan veranderen. In ons nieuwe magazijn willen wij hiervan een voorraad leggen. Op deze manier kunnen wij onze klanten de bestellingen nog sneller uitleveren."In de nieuwe logistieke ruimte, die een oppervlakte heeft van meer dan 5000 vierkante meter, komen stellingen van tien meter hoog. Met deze volume heeft Diek er straks 1000 extra voorraadlocaties bij. De verwachting is dat het pand in augustus 2021 is opgeleverd. Het pand gaan we zo snel als mogelijk in gebruik nemen.

"Uiteindelijk is het allemaal uit voordeel voor onze klanten zodat ze nog sneller de producten in huis hebben. Hier hebben wij ook rekening mee gehouden bij ons e-commerce systeem. Onze klanten kunnen daarop gemakkelijk de producten bestellen."
"We zien dat de vraag blijft groeien en ook steeds meer landen in Europa weten ons te vinden. Met ons transportorgaan met onder andere eigen vrachtwagens kunnen we ook deze landen gemakkelijk bedienen. Over vijf jaar zien wij de huidige afzet wel verdubbelen. Het streven is dan om zo veel mogelijk geautomatiseerd te werken."

"Bedrijven kiezen voor Plintenfabriek omdat wij gaan voor kant en klare plinten, afgelakt en wel. Dit scheelt voor degene die de plint of lambrisering plaatst een hoop werk", zegt Diek tot besluit.Meer informatie:
Plintenfabriek
De Hammen 6
5371MK Ravenstein
[email protected]
www.plintenfabriek.nl