Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogewoning maakt zich op voor voorverkoop nieuwe winter-/kerstcollectie 2021

Bij Hogewoning, groothandel in woon- en decoratieartikelen is druk bezig met de verbouwing van de showroom. "7 december gaat de voorverkoop van onze nieuwe winter-/kerstcollectie 2021 weer van start", aldus Sofie de Kruijff van de afdeling marketing & design. Met de huidige verbouwing wilt Hogewoning de verwachtingen van hun klanten overtreffen."De House of Nature-lifestylecollectie bestaat uit een uitgebreide hedendaagse selectie interieuraccessoires, verlichting en meubelen. Warme kleuren en rijke materialen zijn de basis van deze vernieuwende collectie."

"Ook onze kerstcollectie is een feestelijke aanvulling voor ieder interieur. Deze collectie wordt verrijkt met kerstbomen die regelrecht uit de Scandinavische bossen lijken te komen. De uitgebreide selectie natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik maakt de winter-/kerstcollectie 2021 helemaal compleet."

"We nodigen onze klanten graag uit in onze showrooms in Rijnsburg en Idstein (Duitsland). Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als ze het prettiger vinden de collectie vanuit de eigen omgeving te bekijken. We bieden onze klanten dan de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met de eigen accountmanager.""Ook zal vanaf 7 december de B2B-webshop 24/7 voor onze klanten beschikbaar zijn. Hier wordt de volledige collectie gepresenteerd en aan de hand van prachtige sfeerbeelden worden ze door onze nieuwe collectie meegenomen."

"Veiligheid en gezondheid staan voorop bij Hogewoning. Wij zorgen ervoor dat het bezoek aan ons volgens de richtlijnen van het RIVM zal verlopen. We vragen daarom ook onze klanten om een bezoek vooraf in te plannen, zodat we de richtlijnen kunnen garanderen."

Voor de klanten die van ver komen biedt het bedrijf uit Rijnsburg een overnachting aan met een driegangendiner in een viersterrenhotel in de buurt van de showroom.

Meer informatie of het plannen van een afspraak:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)6 21280164
[email protected]   
www.hogewoning.com