Nieuwe collectie Drops geïnspireerd op grillige vormen van waterdruppels

De Castelli presenteert Drops, een nieuwe collectie ontworpen door Zanellato/Bortotto. Drops is een serie salontafels in drie verschillende maten, die werd geïnspireerd op de onverwachte, grillige vormen van waterdruppels op een oppervlak.

In hun zachte belijningen komt het vakmanschap van De Castelli tot uitdrukking, die de traditionele techniek van het handmatig smeden en hameren van koper nieuw leven in heeft geblazen. De tafels zijn dus een knipoog naar een oud ambacht dat in een eigentijdse interpretatie toegepast kan worden voor het vervaardigen van producten die harmonieus opgaan in alledaagse omgevingen.

De nieuwe DeNuance afwerking van De Castelli geeft de koperen tafelbladen een organische, natuurlijke uitstraling door de combinatie van vuur, oxidatie en pigmenten. DeNuance en Verderame laten een nieuwe kleurencombinaties ontstaan, geïnspireerd op de manier waarop water beweegt. De metalen van De Castelli hebben hierdoor een nieuwe uitstraling gekregen, met een rijke diepte en vrijwel onbeperkt kleurenpalet.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven