Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vleugel voor familiebedrijf Habufa

Familiebedrijf Habufa, bekend van het lifestyle concept Henders & Hazel, young-design concept XOOON, het shop-in-shop concept Happy@Home en het eigen label COCO maison voor alle woonaccessoires, kwam een tijd geleden bij huisaannemer Rooijakkers en Hal2 met de vraag: "We willen uitbreiden en we komen ruimte tekort, moeten we verhuizen of verbouwen?"



Hal2 ging in eerste instantie aan de slag met een herindeling voor het huidige pand. Door slim te schuiven en optimaal gebruik te maken van de beschikbare m2’s blijkt dat verhuizen niet nodig is. Hal2 verzorgt in de eerste fase het nieuwe ontwerp voor 1 vleugel met 2 verdiepingen voor de afdelingen verkoop en inkoop. Hal2 verzorgt volgens het Design & Build traject het nieuwe interieur, van indeling en ontwerp tot realisatie en afstemming met Rooijakkers voor het bouwkundige deel. Hiervoor is de vleugel volledig gestript en voorzien van nieuwe vloeren en plafonds en strategisch geplaatste nieuwe binnenmuren.

Lees hier alles over dit project.

Publicatiedatum: