Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dianne von Furstenberg helpt H&M Home

De Zweedse modegigant H&M staat tegenwoordig bijna net zo bekend voor haar interieuritems als modecollecties, en gaat met H&M Home de ene na de andere designersamenwerking aan. Dit keer is het de beurt aan de ontwerper Diane von Furstenberg, die met haar kenmerkende prints en kleurrijke stijl haar stempel drukt op de nieuwe interieurcollectie. Binnenkort kunnen de interieurliefhebbers hun huis een upgrade geven met onder andere vazen, kussenhoezen, dekens en kaarsen van H&M Home ontworpen in samenwerking met Diane von Furstenberg.Diane over de samenwerking
"Ik vind het geweldig om met H&M Home samen te werken, vooral omdat interieur een grote passie van mij is", aldus Diane von Furstenberg. "Een woning is zowel een plek om tot rust te komen als een ruimte waar je nieuwe energie krijgt en je eigen look en feel kwijt kunt. Ik hoop er met deze samenwerking voor te kunnen zorgen dat mensen met hun eigen interieur aan de slag gaan. De enige regel is hierbij volgens mij: zorg dat je huis een reflectie is van wie je bent. Het belangrijkste is dat je een ruimte creƫert waarin je je volledig comfortabel voelt en die laat zien wie je bent."

Meer informatie:
H&M Home
www2.hm.com

Publicatiedatum: