Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurontwerper Marie-José van Hekke van Concepts & Images:

"Iedere opdracht is een uitdaging; zo ook de nieuwe winkel van Robbers & van den Hoogen"

Interieurontwerpbureau Concepts & Images heeft voor firma Robbers & van den Hoogen de nieuwe winkel ontworpen. "Wij mogen ons gelukkige mensen noemen. Wij realiseren al meer dan 18 jaar unieke interieurs; woon- en werkomgevingen die verrassen en een mooie lach veroorzaken op de gezichten van onze opdrachtgevers. Wij werken door heel Nederland en kennen geen grenzen. Iedere opdracht is een uitdaging; zo ook de nieuwe winkel van Robbers & van den Hoogen", aldus interieurontwerper en eigenaar Marie-José van Hekke.Interieurontwerpers Jan en Marie-José van Hekke en 3D tekenaar Sjoerd Jansen, richten zich met volle betrokkenheid op een project. "Wij willen graag een goede relatie aangaan met de opdrachtgever omdat dat de basis vormt van een goed interieurontwerp. Inlevingsvermogen en humor zijn hierin erg belangrijk. Een interieurontwerp dat volledig aansluit bij de wens van de klant. Onze opdrachtgevers zijn divers; van overheid, onderwijs, winkels, restaurants, zorg, particulieren en religieus erfgoed, van monument tot moderne woning. In iedere opdracht zien wij een uitdaging om er een prettige woon en leefomgeving van te maken." 

"In een oude opslagplaats voor wijnen hebben we voor Robbers & van den Hoogen stijlvolle wijnwinkel met horecagedeelte gerealiseerd. Een belevingslocatie met sfeer. Aan alles is gedacht; de juiste akoestiek, lichtbeleving, materiaalkeuze en styling. Eenmaal zittend in de loungebank, willen de klanten niet meer weg", besluit Marie-José.

Meer informatie:
Concept & Images 
[email protected]
www.co-im.nl     

Publicatiedatum: