Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inbouwapparatuur Kuppersbusch gaat op zwart

Compleet zwarte inbouwapparatuur is het kenmerk van de nieuwe Exclusive+ serie van Küppersbusch. Deze hoogwaardige inbouwapparatuur tovert iedere keuken om in een echt kookparadijs. De apparatuur wordt opgenomen in het totaalplaatje van de keuken, waardoor een chique eenheid en mooie combinaties ontstaan. De Exclusive+ serie biedt een complete keukenoplossing met verschillende ovens, warmhoudlades, een inbouw koffieautomaat, kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een wijnklimaatkast. De ovens beschikken over de ökotherm katalisator, waardoor de lucht al wordt gereinigd tijdens het bakproces, een automatische vleesthermometer, sensorbediening en een reinigingsfunctie. Daarnaast zijn de warmhoudlades geschikt om warm te houden, te ontdooien en op lage temperatuur te koken. Alle apparaten beschikken over vele en hoogwaardige functies, zo hebben de ovens en magnetron allemaal een intuïtieve bediening.De apparaten kunnen in verschillende keukens worden geïntegreerd en er zijn vele combinatiemogelijkheden voor zowel horizontale als verticale opstellingen. De discrete handgrepen zijn eveneens uitgevoerd in zwart chroom.

De kookplaat met geïntegreerde afzuiging krijgt een extra functie doordat deze geleverd wordt met FlexiGrill. Een gietijzeren grillplaat die direct grillen op de kookplaat mogelijk maakt en zowel geschikt is voor vlees als voor groenten. De geïntegreerde afzuiging heeft een zeer krachtige motor en is uitgevoerd met een rvs-filter. De kookplaat heeft drie voorgeprogrammeerde temperatuurstanden voor smelten, warmhouden en het koken van pasta.

Meer informatie:
Küppersbusch
www.kuppersbusch.nl  

Publicatiedatum: