Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonwinkel profiteert mee van thuiswerken

Nu in zowel Nederland als België massaal thuis gewerkt wordt, worden er dagelijks duizenden bureaustoelen verkocht. Veel via internet, maar vaak heeft de lokale retailer meer vertrouwen en gunning. Het Eindhovense ‘F.Y.C. Furniture’ maakt het nu ook voor hen mogelijk, mee te profiteren van deze omzet-piek.

Als voorraad houdend importeur kan, mits voor 14.00 uur besteld, een bureaustoel dezelfde dag verzonden worden. Levering is dan meestal de volgende werkdag. Dat kan ook direct naar de eind-klant (dropshipment) en die kosten worden niet apart doorberekend maar zijn inclusief. Zelfs bij 1 stoel. (België kleine toeslag)

Slechts 1 proefmodel in de showroom of online plaatsen, en dan kan de verkoop van start gaan. F.Y.C. Furniture levert digitale product-sheets aan wederverkopers die private label kunnen zijn, waardoor er geen directe concurrentie is. De inkoopprijzen zijn ook nog eens messcherp zodat elke winkelier altijd in de prijs mee kan.

Meer informatie:
Eric van Velsen (agent)
[email protected]
+31 (0)6-53.27.85.24
www.fyc-furniture.nl

Publicatiedatum: