Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerbetoon Parador aan oude Griekenland

Vloerenproducent Parador brengt met zijn nieuwe vloerencollectie een eerbetoon uit aan de wereldgeschiedenis van Athene.



De inspiratie

Een keer per jaar komen ongeveer 15.000 mensen van over de hele wereld samen om een route van 42,195 kilometer in de Griekse hoofdstad te bedwingen. De moeder van alle hardloopevenementen, de mythische marathon in Athene, vindt zijn grote finale in het Panathinaiko Stadion, een bijzonder symbolische plek voor de Atheners. Het Kallimarmaro – Grieks voor prachtig marmer – was immers herhaaldelijk het toneel van belangrijke momenten in de wereldgeschiedenis.



De vloer
De Modular ONE-vloer Athens bewandelt historische sporen en vertaalt het glinsterende witte marmer van het eerbiedwaardige stadion in een eigentijdse elastische vloerbedekking. Het decor, dat afwisselend wit-crèmekleurig, bruinachtig en grijs is, wordt onderbroken door delicate donkere lijnen. De uitstraling van hoogwaardig wit marmer maakt de lichte vloer tot een edele alledaagse metgezel die zich thuis voelt in verschillende interieurs.

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be  

Publicatiedatum: