Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Sparren en een uitgebreid stalenassortiment"

Interieurstyliste opent ontmoetings- en flexplek voor andere ontwerpers

Veel interieurontwerpers zijn als ZZP-er actief en werken vanuit huis. Zelfstandig werken is heerlijk, maar heeft ook zo zijn nadelen. Dit heeft interieurstyliste Dita van der Steege ook ondervonden. “Soms wil je even sparren, advies vragen aan een collega om verder te komen. Alles zelf bedenken kost veel tijd en energie. Met een handig advies van een collega kun je vaak zelf veel sneller weer verder. Ook is thuiswerken niet altijd even efficiënt. Soms is het goed om even in een andere omgeving geconcentreerd te kunnen werken. Door middel van PROFS bieden wij die plek: ruimte bieden voor de ontwerper die er niet helemaal alleen voor wil staan, maar die door samen nadenken, delen en verbeteren verder wil komen.


Rechts Dita van der Steege. Links de ingang van PROFS te Nijkerk.

De ruimte van PROFS is beschikbaar voor 4-6 flexwerkers per dag. We bieden een mooie ruimte om te werken voor de interieurontwerper, woonstylist of binnenhuisarchitect. Naast de werkruimte beschikken we over een stalenkamer met een uitgebreid stalenassortiment. In deze kamer treffen ontwerpers een groot assortiment aan van onder meer stoffen, gordijnen, vloerstalen die iedere maand weer aangevuld worden.

Maar een dag werken bij PROFS biedt nog veel meer dan alleen een mooie ruime werkplek en het gebruik van materialen. Naar behoefte van de deelnemers worden diverse momenten ingepland om te sparren over ontwerpen. Zo kan elkaars expertise maximaal worden benut. “Door in gesprek te gaan met andere professionals uit het vakgebied doe je nieuwe kennis op, zie je meer opties, bespreek je de do’s en dont’s van het vak en nog veel meer”, aldus Dita.

Dita, tevens eigenaresse van Sinds1932, vervolgt: “We zijn nu ongeveer 2 maanden bezig met PROFS en merken dat er veel belangstelling is voor een plek waar ontwerpers elkaar kunnen ontmoeten, sparren en verder helpen. Ontwerpers die in Midden Nederland actief zijn, maar ook ontwerpers verder weg uit onder meer Amsterdam en Brabant kiezen voor een dagje werken bij PROFS omdat ze er de meerwaarde van in zien.”

Om rustig te kunnen werken en rekening te houden met de coronaregels is de ruimte voorzien van grote bureaus met veel ruimte om enerzijds stalen uit te stallen en anderzijds op voldoende afstand van elkaar te zitten. PROFS heeft zich ten doel gesteld om eens per maand workshops of lezingen voor ontwerpers te organiseren. Binnenkort zal de eerste workshop over lichtplanontwerp worden gehouden. Hier was zoveel belangstelling voor dat gelijk een tweede workshop is gepland voor januari.

Voor 39 euro per dag kunnen ontwerpers gebruik maken van deze creatieve en unieke ontmoetings- en werkplek. Uiteraard wordt gezorgd voor goede koffie en heerlijke thee!

Interesse en meer informatie:
PROFS
Catharinastraat 1 
3861 BP Nijkerk
06 - 1418 1466
[email protected]
www.profs-nijkerk.nl