Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jeroen van Zwaluw presenteert zich op DDW

Traffic Jam naar grootste designevenement van Noord-Europa

Studio Jeroen van Veluw presenteert zijn nieuwste studio collectie bestaande uit drie nieuwe objecten op de huidige editie van de virtual Dutch Design Week (DDW) die in volle gang is.

Studio Jeroen van Veluw is een Nederlands ontwerpbureau vernoemd naar de oprichter en ontwerper. Jeroen ontwerpt eenvoudige, functionele producten maar ook ruimtes. Met de functie als uitgangspunt creëert hij objecten die goed zijn in de functie waar zij voor dienen. Niet meer en niet minder. "Dit resulteert in uitgesproken ontwerpen waar je gewoonweg van gaat houden en die je leven lang meegaan", aldus Jeroen.Op de DDW presenteert hij de modellen Volta, Gestanzt en Traffic Jam. Een uiteenlopende collectie geïnspireerd op situaties uit deze tijd en functioneel voor het gewenste doeleind.

Vanaf februari tot nu toe maakt Jeroen van Veluw deel uit van het Driving Dutch design traject van de BNO, ABN-AMRO & Dutch Design Foundation. De geselecteerde ontwerpers, de Drivers, volgen tien maanden lang gezamenlijke masterclasses op het gebied van profilering, financiering, bedrijfsvoering, presentatie en communicatie. gericht op de professionalisering van hun bedrijf.Dutch Design Week 2020
Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit jaar is het festival vanwege het coronavirus volledig virtueel. Studio Jeroen van Veluw presenteert tijdens deze week zijn nieuwe collectie op verschilden sociale kanalen en op online exposities. Hier staat een opsomming van de online locaties waar de studio te vinden is.

Meer informatie:
Jeroen van Veluw
[email protected]  
www.jeroenvanveluw.nl 

Publicatiedatum: