Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Erkenning voor Leolux tijdens Dutch Design Week

Fauteuil Cream, een ontwerp van Truly Truly voor Leolux, heeft een Erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp ontvangen tijdens Dutch Design Week. Een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) is geen prijs maar een kwaliteitsstempel voor goed vakmanschap. Designlink, de partij achter GIO, benadrukt met de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp het buitengewone belang van integrale productontwikkeling en stimuleert de toepassing van industrieel ontwerpen.GIO baseert haar autoriteit en reputatie op de deskundigheid van een onafhankelijke vakjury, bestaande uit Jan Siebers, Zuzanna Skalska en Hans Robertus. De inzendingen worden beoordeeld op de criteria functionaliteit, vormgeving, originaliteit, ergonomie, materiaalgebruik en respect. De erkende GIO’S 2020 zijn dit jaar niet live te zien, maar wel op de virtuele tentoonstelling van Dutch Design Week.

Over Cream
In de Leolux-draaifauteuil Cream combineert Studio Truly Truly de mooiste natuurlijk materialen tot een ongekend comfortabele en elegante fauteuil. De houten kuip in gebogen noten of eikenhout staat centraal, bekleed met een zachte bekleding in stof of leer. Meer opties om Cream te personaliseren zie je terug in de aluminium draaivoet. Die kan in elke kleur worden uitgevoerd voor een perfect resultaat.

Meer informatie:
Leolux 
www.leolux.nl

Publicatiedatum: