Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marketingmanager Hendrik-Jan Evers neemt na 34 jaar afscheid: "Het was nooit saai"

Het is zover... na 34 jaar gaat Hendrik-Jan Evers per 30 oktober met pensioen. Jarenlang was hij de marketing communicatie manager van Euretco Wonen.“Ik heb veel meegemaakt in die 34 jaar. Een fusie met Obema uit
Vianen, de overname van Beco uit Leusden, de fusie met Euretco uit Breda en tot slot de overname door EK. Kortom nooit saai en altijd dynamisch. Van decentrale marketing naar een centraal geleide afdeling marketing en daarna weer naar een decentrale aanpak. Ook heb ik 4 jaar corporate communicatie mogen doen voor de holding in combinatie met de marketing voor een meubelconcept. Maar ook heb ik de communicatie zien veranderen in de loop der jaren. Van telex naar fax en van email en naar WhatsApp. Van illustraties via analoge fotografie naar digitale fotografie. Van print naar social media. Van flip-over via overheadprojector naar PowerPoint. Het waren en zijn roerige tijden van hard werken en schakelen maar heel boeiend om te doen. Communicatie is en blijft mijn passie, nu en in de toekomst”, zegt Hendrik-Jan.

Hij was bang in een zwart gat terecht te komen maar gelukkig krijgt hij straks genoeg omhanden. Hendrik-Jan gaat een dag per week werken voor een apotheek en voor een adviesbureau. Tot slot zit hij vanaf deze zomer in het bestuur van de plaatselijke Volksuniversiteit als voorzitter programmaraad. Tevens hoopt hij de komende periode meer tijd aan zijn familie en hobby’s te kunnen spenderen. Verschillende ondernemers hebben hem al gevonden en maken de komende tijd nog graag gebruik van zijn expertise. Kortom een tevreden man die ook tevreden terugkijkt op een mooie tijd.

Hendrik-Jan wil iedereen in de wonen branche, met wie hij de afgelopen jaren het genoegen heeft gehad om mee samen te werken, bedanken voor hun steun. Hij wenst iedereen een mooie en gezonde toekomst.

Gezien het feit dat corona zijn intrede heeft gedaan en ons leven heeft beïnvloed, is afscheid nemen anders dan anders. 

Hendrik-Jan Evers bedanken of een fijn pensioen toewensen? Stuur hem een e-mail.

Publicatiedatum: