Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beddenproducent bekroond tot bedrijf met beste reputatie in sector textiel- en meubelfabrikanten

De MT500 is gisteren (15 oktober) uitgekomen. Welk bedrijf in Nederland heeft de beste reputatie bij zijn 'peers'? Elk jaar vraagt MT duizenden ondernemers, managers en bestuurders naar de reputatie van de concurrentie in de markt. Met als resultaat de MT500, de lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie. Beddenfabrikant Koninklijke Auping mag met trots zeggen dat ze op plaats 49 van de 500 staan.


CEO Jan-Joost Bosman van Koninklijke Auping.

Het bedrijf laat via LinkedIn weten deze plaats toegereikt te hebben dankzij hun uitmuntende scores. "In de twintigste editie van deze lijst van 500 bedrijven met de beste reputatie, is Auping binnengekomen op plek 49. Eveneens zijn we in dit bijzondere grootschalige onderzoek onder leiding van UvA-hoogleraar Henk W. Volberda, uitgeroepen tot sectorwinnaar 2020 in de categorie Textiel- en meubelfabrikanten. Deze notering hebben we ontvangen vanwege uitmuntende scores op operational excellence, product leadership en de aandacht die we hebben voor klanten, werknemers en duurzaamheid. Dat zijn de pijlers onder een sterke reputatie." 

"We zijn trots op deze mooie resultaten en dankbaar voor het vertrouwen dat we krijgen van onze partners, leveranciers en klanten. Samen zorgen we voor een solide fundament om de wereld duurzaam te veranderen."

Meer informatie:
Koninklijke Auping
www.auping.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven