Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

's Werelds grootste designfestival gaat van start

Aanstaande zaterdag is het zover, dan onthult Dutch Design Week (DDW) naar eigen zeggen 's werelds grootste virtuele designfestival ooit. Van 17 tot en met 25 oktober verkennen bezoekers op ddw.nl het werk van ontwerpers van over heel de wereld.DDW bevindt zich wereldwijd in de top drie van belangrijkste design events. Vorig jaar presenteerde het festival werk en ideeën van meer dan 2.600 internationale ontwerpers en ontving 350.000 bezoekers. Omdat DDW dit jaar volledig online zal plaatsvinden is er een nog grotere diversiteit aan deelnames en nationaliteiten.

Het DDW-platform is speciaal voor het virtuele festival compleet vernieuwd. Ontwerpers van over heel de wereld nemen deel en hebben samen gezorgd voor een online festival met meer dan 500 volledig gepersonaliseerde 3D Viewing Rooms. "Ontdek nieuwe projecten en opkomende talenten, verken het werk van de ‘graduates’ van onder andere Royal College of Art (London) en Design Academy Eindhoven, ga in gesprek met ontwerpers via live chat, leer hen beter kennen via hun eigen livestreams, doneer aan hen en draag bij, of kijk negen dagen lang naar live DDW TV vanuit de studio in Eindhoven. Ontdek het volledige online programma van DDW20."

Meer informatie:
Dutch Design Week
www.ddw.nl  

Publicatiedatum: