Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelhart Beusichem en Beusichem Expo houden op 2 en 3 november extra inkoopdagen

Mede door een grote behoefte onder winkeliers houdt Meubelhart Beusichem en Beusichem Expo op maandag 2 en dinsdag 3 november extra ingelaste inkoopdagen.

"We merken dat veel winkeliers hard door hun voorraad heen gaan. Daarnaast gaat Meubelbeurs Brussel niet door en was de laatste meubelvakbeurs in Beusichem een groot succes, aangezien niet iedereen in de gelegenheid was om een bezoek aan de beurs in september te brengen is er besloten 2 extra dagen in te lassen."

Naar de mening van de exposanten zijn de gebouwen in Beusichem zo groot en zijn de presentatieruimtes zo ruim opgezet dat iedereen zich er vrij kan bewegen, de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM worden dan zeer zeker ook nageleefd.

"Omdat we over zoveel ruimte beschikken, hebben we besloten om deze extra inkoopdagen te organiseren. Alle exposanten vonden het een prima idee. Uiteraard zal er door winkeliers verschillend over worden gedacht, maar wie komen wil is van harte welkom."

Beurstijden:
- Maandag 2 november van 10:00 uur tot 20:00 uur
- Dinsdag 3 november van 10:00 uur tot 18:00 uur                                 
Meer informatie:
www.meubelhartbeusichem.nl