Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agentschap is met andere aanpak in de weer

Design Lines voegt Belgisch verlichtingsmerk toe aan portfolio

De meubel- en verlichtingsbranche bevindt zich wederom, door lockdowns en snel veranderende regeringsreguleringen, in roerige tijden hetgeen om verandering en aanpassing vraagt.

Design Lines Agencies is daarom met een andere aanpak in de weer. Je zou het als een “constante, organische reset” kunnen betitelen. 

''De merken die wij voeren zijn complementair en vullen elkaar aan. Daarmee zijn wij voor zowel de interieur- als exterieurwinkel, architecten en onlineshop een veelzijdig aanspreekpunt'', vertelt eigenaar Errol D.J. Klein Wassink. ''Daarnaast hebben we de collecties binnen Design Lines zo opgebouwd dat we zowel de woning- en de projectinrichting kunnen benaderen met, voor onze partners en prospects, commerciële lijnen c.q. series producten.''


Vondom ligbedden.

''Voor de woninginrichting bouwen we met CIERRE sofa’s en fauteuils, nu tevens in stof leverbaar, een exclusieve collectie aan die zich onderscheidend kan meten met de “grote jongens qua kwaliteit en originaliteit.''

VIgano Office (Office chairs and more) is pas toegevoegd Errol's bezoek aan Italië, samen met FIM Umbrellas ( Luxe Parasols ), waar CORO Italia eveneens onder valt. De parasols zijn vanzelfsprekend geen toeval aangezien we de afgelopen zomer de nodige schaduw nodig hadden en dit in de nabije toekomst nog meer een verademing zal zijn!

Aangezien buiten zijn een gezond aspect is van de coronacrisis speelt de horeca hier reeds op in met, door de overheid toegestane, royalere terrassen. ''De collectie die recent is toegevoegd is EMMETIcontact.it met goed geprijsde kwaliteitsstoelen voor o.a. de horeca. Uiteraard speelde de opgekomen hospitality factor ook een belangrijke rol in de keuze voor ons assortiment.''

De fabrikanten leveren volgens Errol uitstekend beeldmateriaal en de digitale catalogussen vinden bij de geringere bezoekmogelijkheden gretig aftrek. Ook B2B programma’s waar de dealer makkelijk informatie kan verkrijgen, foto’s kan downloaden om de mee te werken zorgen voor een compleet beeld van kwaliteit en snelheid van werken via Design Lines, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van SKYPE , ZOOM en ondersteunende social media kanalen.


Greep uit de collectie van AXIS '71

Errol: ''Om met de kers op de taart te eindigen: vanaf heden is Design Lines de agent voor het Belgische merk AXIS ’71 designlampen.

Meer informatie:
Design Lines
[email protected] 
www.designlines.nl