Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Decorette onderdeel van vt wonen&design beurs

Angela van Dongen: "Wij vinden het belangrijk om consumenten te inspireren"

De vt wonen&design beurs is dit jaar anders dan anders, het grootste woonevenement van Nederland vindt dit jaar digitaal plaats. Ook de deelname vanuit Decorette is daarom anders dan de bezoekers van Decorette gewend zijn. "Helaas geen mooie stand direct naast het stylistenplein dit jaar, maar toch weet Decorette ook nu te inspireren."Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een interieuradvies door één van de stylisten. Na het interieuradvies staat Decorette klaar om dat advies om te zetten in een concrete invulling voor de betreffende woning. Daarnaast ontvangt elke bezoeker na interieuradvies door een stylist ook nog een kortingsbon ter waarde van 50,- euro.

Voor meer wooninspiratie kunnen bezoekers ook de Decorette webinar, in samenwerking met trendwatcher Meindert Bos, volgen. Het raam staat hierbij in de hoofdrol.  Er komen verschillende producten aan de orde waarmee lichtinval, privacy en uitzicht in een handomdraai zijn geregeld.

Angela van Dongen, directeur Decorette formule: “We begrijpen de keuze van de organisatoren van de vt wonen&design beurs, om de beurs digitaal plaats te laten vinden, volkomen. Tegelijkertijd ga je nadenken over hoe dit voor Decorette vorm kan krijgen. Wij vinden het belangrijk om consumenten te inspireren en die inspiratie daarnaast om te zetten in een concreet woonplan. Hier hebben we een digitale oplossing voor gevonden, in samenwerking met de stylisten en organisatoren van de beurs. Zo kunnen we onze diensten ook dit jaar tijdens de beurs op een veilige manier blijven aanbieden.”

Meer informatie:
Decorette
www.decorette.nl 

Publicatiedatum: