Hygiënische en toch mensgerichte gordijnoplossingen voor binnen

Er is de laatste tijd veel discussie over het 'nieuwe normaal'. Hoewel niemand met zekerheid kan zeggen wat de toekomst zal brengen, zijn we van mening dat de recente gebeurtenissen een verschuiving van perspectief hebben gedwongen. Het is onvermijdelijk wanneer de activiteiten die we als vanzelfsprekend beschouwden - een dag op kantoor, een maaltijd in een restaurant, een hotelverblijf, een ziekenhuisbezoek - radicaal zijn veranderd en ons gevoel van voorzichtigheid hebben vergroot. We kijken anders naar de ruimtes en materialen om ons heen. Ja, ze moeten schoon en hygiënisch zijn en hun functie vervullen, maar ze moeten ook voldoen aan ons menselijke verlangen naar comfort en ons welzijn ondersteunen.

De voordelen van stoffering in projectinterieurs zijn legio. Gordijnen kunnen helpen om de sfeer en identiteit van een ruimte te bepalen en deze te voorzien van tactiliteit en comfort, terwijl ze licht en temperatuur regelen. Ze kunnen de weerkaatsing en de ruimte zelf verzachten, een kamer verbinden of verdelen. Ze geven ons de mogelijkheid om onze ruimtes aan te passen om ons welzijn te ondersteunen. Vescom heeft altijd materiaaloplossingen geboden waarbij design en functie in balans zijn. Onze gordijnstoffen zien eruit en voelen volledig natuurlijk aan, maar zijn gemaakt van brandvertragend polyester om te voldoen aan de strengste wereldwijde normen voor openbare gebouwen - zelfs ziekenhuizen.

Vijf nieuwe gordijnreleases bieden een nieuwe maatstaf voor het balanceren van hoge prestaties en verfijnde esthetiek. De drie nieuwe producten - Ellis, Rona en Tula - en twee nieuwe kleurassortimenten voor bestaande producten Naltar en Delos maken gebruik van alle functionele voordelen van polyester FR en beantwoorden tegelijkertijd aan ons menselijke verlangen naar tactiele, vertrouwde materialen.

Rona en Ellis:  
gemaakt en geïnspireerd op linnen 
De nieuwe releases zijn extreem mat en voelen zacht aan, hun soepele lengtes vloeien moeiteloos over de vloer.

Rona is gemaakt en geïnspireerd op linnen en is een reeks neutrale kleuren met hun eigen rijke karakter, terwijl het kalmerende pastelpalet van Ellis zacht is zonder zoet te zijn.

Tula: luxueus warm wolachtig 
Tula is het soort gordijnstof dat een natuurlijk en comfortabel alternatief biedt voor wanden. Deze stof bepaalt de sfeer en identiteit van een ruimte en geeft het gevoel en comfort. Tula, een gordijn met een luxueus, warm wolachtig gevoel, biedt zowel neutrale opties als meer verzadigde gewaagdheid.Bron: Vescom


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven