Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LayRed uitgebreid met ‘embossed in register’

LayRed van het Belgische merk Moduleo heeft zich bewezen als renovatievloer. De planken en tegels hebben realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met een ongeëvenaarde sterkte en buitengewoon comfort. Deze duurzame vloer wordt in België, met groene energie geproduceerd.

De LayRed collectie is nu uitgebreid met ‘embossed in register’. Het embossed in register proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien én voelen. Het lijkt of Moduleo de realiteit overtreft. De vloer is natuurgetrouw en authentiek want je ziet en voelt de structuur van het houtpatroon. Elke nerf heeft diepte, elke knoest weerspiegelt het karakter van het hout. Een Moduleo LayRed® ‘embossed in register’ PVC vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte parketvloer.

De vloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Om te beginnen met een eigentijds design: realistische hout- en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren iedereen die van zijn huis houdt: van een charmante stijl over een strakke look tot een gedurfd accent.

De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. 

Bovendien is LayRed® sterk zonder aan comfort in te leveren. De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid met 10dB Llin. Zo is LayRed® de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is de vloer waterdicht, slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Belangrijk om te weten: een LayRed® vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en zal niet vervormen bij schommelingen in temperatuur. Moduleo geeft een levenslange garantie op LayRed®.

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.nl  

Publicatiedatum: