Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Medewerker woonwinkel riskeert gevangenisstraf van acht maanden

Een ruzie of een oplopend meningsverschil met een collega, het kan de beste overkomen. Waar gehakt wordt, vallen nou eenmaal spaanders. Zaak is wel dat je altijd rustig blijft... Laat dat nou niet de sterkste kant zijn van een medewerker van een woonwinkel die na een oplopende ruzie een collega bedreigde en na ontslag op staande voet niet alleen de boel kort en klein sloeg, maar ook zijn teambaas bedreigde. Het gevolg is dat hij een gevangenisstraf van acht maanden riskeert. Op 26 oktober is de uitspraak.

Volgens Het Limburg Nieuws (HLN) gebeurden de feiten in het Belgische Ikea-filiaal te Nossegem. Een twintiger uit Zaventem  bedreigde niet alleen een collega, maar hij vernielde ook verschillende zaken.
Volgens het dagblad lag de jongeman al een tijdje in conflict met een collega. 'Het kwam tot een handgemeen, waarna hij op staande voet werd ontslagen. "Hoe kan dat nu? Ik was in mijn recht", riep hij uit toen hij zijn ontslag te horen kreeg. Hierna ontstak hij in razernij en vernielde hij in de winkel enkele schermen van plexiglas en wat elektronica. Ook wierp hij meubilair omver. "Wacht maar, ik kom nog terug", riep hij nog voordat hij vertrok, zo meldt de krant.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven