Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het vrolijke getjilp van vogels zorgt voor rust

Zwitscherbox zorgt voor relaxmomenten in huis

Met vrolijk vogel getjilp geeft de Zwitscherbox een moment van rust en ontspanning in het dagelijks leven vol hectiek. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na twee minuten.



Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels zorgt altijd voor een kort relaxmoment. Dit is wat de Zwitscherbox doet. Hij herinnert de gebruiker er elke dag aan om diep in en uit te ademen en zijn batterij op te laden. Gezond voor lichaam en geest. 

Maar de Zwitscherbox is meer. De vele uitvoeringen en kleuren maken het een leuk decoratief item in huis. Er is keuze uit een spiegelfront, gekleurde neon print, marmerlook of bos-, bloem- en vogelmotieven. Voor wie de natuur echt in huis wil halen zijn er vele houtsoorten zoals eiken, essen, beuken, sparren en esdoorn. De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor de toilet of badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

Meer informatie:
Zwitscherbox
www.zwitscherbox.com

Publicatiedatum: