Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op afspraak shoppen met een personal stylist

Bouwmarkt start als eerste doe-het-zelf winkel met persoonlijk interieuradvies

Vanaf aanstaande zaterdag kan de consument ook terecht bij verschillende bouwmarkten voor interieuradvies in plaats van alleen bij woonwinkels. Door heel Nederland zijn er achttien winkels die deze service gaan bieden. Iedere winkel die hieraan gaat meedoen valt onder de keten Karwei. Elk weekend staan er professionele interieurstylisten klaar om de klanten het nodige advies te geven.Laat woondromen uitkomen

Waar en hoe je woont is van invloed op je stemming en draagt bij aan hoe je je voelt, zo blijkt uit onderzoek. Je wilt thuis dus een fijne plek creëren, voor jezelf, voor jullie samen of het hele gezin. Zeker in deze tijd, waarin je huis extra belangrijk is. Maar hoe zet je al je ideeën om in concrete plannen? De Karwei-stylisten geven je tips om te zorgen dat al je woondromen uitkomen. Ze maken een heldere schets en geven kleur- en productadviezen. Uiteraard kennen de stylisten het gehele smaakvolle assortiment van Karwei op hun duimpje en zijn zij op de hoogte van de laatste woontrends. Met hun hulp haal je de juiste mix aan producten in huis; van muurverf en behang tot verlichting, vloeren, raamdecoratie, meubels en accessoires.

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: