Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BIC Carpets lanceert drie volledig nieuwe ecologische collecties

"Binnen onze geweven collecties, die in België gemaakt worden, hebben wij drie volledig nieuwe ecologische collecties, namelijk onze Holden, Harbor en Haven", vertelt sales- en marketingmanager Lindsey Michiels van BIC Carpets. "Deze cradle to cradle tapijten zijn vervaardigd uit geregenereerde nylon. Zo kunnen wij binnen vloerbekleding een 100% duurzame en ecologisch verantwoorde keuze aanbieden."

De nieuwe collecties maken ook deel uit van de vernieuwde ecologische mindset van BIC Carpets. "Daarnaast tonen we ook graag aan dat dit allemaal mogelijk is zonder in te boeten op schoonheid, design en zachtheid.
Wat de sterke troeven van onze nieuwe collecties zijn? Ze zijn gemaakt met Econyl garens, enorm onderhoudsvriendelijk, hebben een unieke zachtheid, zijn leverbaar in acht natuurlijke kleuren en verkrijgbaar als kleed in elke vorm of als vast tapijt. En niet te vergeten: geproduceerd in België."Voor de marketingcampagne is gekozen om helemaal 'out of the box' te gaan denken. "We hebben onze tapijten gefotografeerd aan het strand. De visualisatie van onze ‘message in a bottle’ en de visnetten die mede dienen als grondstof voor deze tapijten zijn de rode draad doorheen onze campagne. Wij hebben ook een mini website hiervoor gemaakt, je kan doorklikken via de algemene website of rechtstreeks klikken.

BIC Carpets valt onder de Vlerick-Group, een Belgisch familiebedrijf. dat zijn industriële basis in de textielindustrie in Vlaanderen in 1880. BIC Carpets is opgericht in 1956. De tapijtfabrikant is gespecialiseerd in hoogwaardige geweven wollen tapijten. De naam Vlerick-Group ontstond eind jaren '90, toen het hoofdkantoor van BIC Carpets verhuisde naar een statig herenhuis in Kortrijk.

In Nederland is Brunia Interiors B.V. agent en distributeur voor BIC Carpets.

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwigheden van BIC Carpets? Volg het bedrijf dan zeker op Instagram en/of Facebook.

Meer informatie:
BIC Carpets
Vlamingstraat 12
B-8560 Wevelgem 
T +32 56 23 54 10
[email protected]
www.bic-carpets.com

Publicatiedatum: