Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jhon Campo over lancering nieuwe label HOT Home of Treasures

"Met trots kan ik zeggen dat tijdens de introductie de reacties boven verwachting waren"

"Met trots kan ik zeggen dat tijdens de introductie de reacties boven verwachting waren", zegt Jhon Campo van Campo Interieur & Advies. Hij introduceerde tijdens de designroute GLUE in Amsterdam, die van 18 tot en met 20 september plaatsvond, het nieuwe label HOT Home of Treasures.
"Een nieuw merk met louter duurzame natuurlijke producten gemaakt van o.a. textiel van boomschors, restanten van de ananas teelt en van weidegrassen uit Oostenrijk."Met de introductie van het eigen label HOT Home of Treasures zet Campo Interieur & Advies een nieuwe stap in het streven naar meer duurzaamheid in het interieur. Campo heeft jaren ervaring in de interieurbranche. Met zijn eigen bedrijf is hij gespecialiseerd in vloerkleden van topmerken als Louis De Poortere, Kuatro Carpets en Ora Pronobis. "Daarnaast zijn we exclusief importeur van duurzame, natuurlijke producten. Van de spullen van die fabrikanten maak ik zelf weer producten, die we onder de naam HOT Home of Treasures op de markt", zoals eerder via nieuwsplatform Wonen360 was te lezen.Meer informatie:
Campo Interieur & Advies
Jhon Campo
Spoorstraat 18, 6953 BX Dieren
[email protected]
[email protected] 
www.campo.online

Publicatiedatum: