Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het bedrijf is op zoek naar drie verkopers

Meubelleverancier Dimehouse.nl breidt uit in Delfgauw met nieuwe showroom

Wat in 2018 begon als een moeilijke beslissing, blijkt nu vruchten af te werpen. Naast webshops in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, opent Dimehouse in Nederland een tweede eigen showroom in Delfgauw. Naast een showroom in Bussum deelt Dimehouse op drie andere locaties in Nederland een showroom met andere concepten. Ook wordt momenteel serieus gekeken naar toonzalen over de grens.Vanuit de Vince Group, waaronder bijvoorbeeld Vince Design valt, is in 2018 besloten om de core business van B2B naar een combinatie van B2C+B2D te verleggen. ''Een keuze die enorm goed uitgepakt. Reden hiervoor was het toenemende aantal kleine importeurs die constant onder de marktprijzen doken. De keuze was óf meer te investeren in onderscheidend vermogen, óf de afhankelijkheid van dealers om te zetten in de mogelijkheid middels rechtstreekse verkoop meer vat te krijgen op het verkoopproces. Laatstgenoemde keuze resulteert dat met eigen labels in het tweede volledige B2C-verkoopjaar tegen de 20 miljoen euro omzet wordt gerealiseerd middels B2C. En daarmee begint B2C een steeds groter deel van de omzet te vertegenwoordigen.''

“Naast de sterke basis aan B2B en voornamelijk B2D samenwerkingen in Europa, is onze keuze voor B2C dé reden waarom we momenteel enorm hard groeien”, aldus Dimehouse brandmanager Rik Siepel. “We nemen expert na expert aan en hebben veel meer directe invloed op het verkoopproces. Met Dimehouse hebben we een groeilabel in handen waarmee we 50% tot 60% per jaar kunnen doorgroeien”. Voor het Dimehouse concept werken dagelijks 20+ full time medewerkers.

Nieuw personeel
Dimehouse zoekt momenteel drie goede verkopers voor haar vestiging in Delfgauw. De offline locaties werken nauwgezet samen met de online divisie en wordt ook als geheel beoordeeld. Een toename in online sales rondom een showroom, wordt daarom toegewezen aan desbetreffende showroom. “Daarnaast zorgt een fysiek punt voor online consumentenvertrouwen; op zich al reden genoeg om bricks naast clicks te hebben”, aldus eigenaar Vincent Kleine.

Het concept
Dimehouse levert voornamelijk meubels met industriële look. Door de eigen import van Vince Design kan de prijsstelling scherp. Daarnaast werkt Dimehouse volgens alle moderne online voorwaarden zoals gratis levering, gratis retour en 30 dagen bedenktijd. “No nonsens policy waarbij we altijd ja zeggen tegen de klant, ongeacht of de klant gelijk heeft of niet”, aldus Kleine. In slechts twee jaar tijd zijn er ruim 5200 reviews verzameld op Trustpilot met een gemiddeld rapportcijfer van een 9.0, en dat is een absoluut record in zo’n korte tijd.

De Vince Group combineert rechtstreekse verkoop (B2C) middels eigen labels met internationale B2D partners (marketplaces) en een handvol aan grote B2B partners zoals bijvoorbeeld een XXXLutz in Duitsland. Door te bouwen aan eigen merken en tegelijkertijd traffic bij derden in te kopen, wordt er volgens Kleine 60% jaarlijkse groei gerealiseerd.

De toekomst
Met Dimehouse wil de Vince Group in de landen waar zij online actief zijn ook showrooms openen. Volgens eigenaar Kleine zou het zou fijn zijn als goede verkoopmedewerkers tussen Brussel en Antwerpen worden gevonden die daar een showroom willen openen en geloven in het concept. Na België worden Parijs en London de volgende locaties: twee markten waar de omzet explosief groeit.

Bekijk hier de vacature

Meer informatie:
Dimehouse.nl 
Havenstraat 154
1404 EM
Bussum 
www.dimehouse.nl