Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering collectie Stylist Choice geeft vuurwerk

Over een knaller gesproken. De lancering van de Stylist Choice collectie gaat wat vuurwerk geven, kondigde Nikki Roosenboom van MONDiART vooraf aan. "Vijf stylisten die al maanden lang nauw samenwerken. Honderden A4-tjes vol geschetst, ontelbare mails gestuurd en niet te vergeten al die online meetings. Je zou er moe van worden, maar nee hoor! De energie spat er vanaf, al vanaf de eerste dag."

Afgelopen zondag (27 september) was het zover, klotsende oksels, nagelbijtende stylisten, slapeloze nachten. "Al het harde werk werd beloond met een knallende presentatie tijdens de showUP in Den Bosch", vertelt Nikki.

Gisteren (zondag) stond en ook vandaag (maandag 28 september)  staat volledig in het teken van een collectie die is opgebouwd uit 5 mini-collecties. Ongeveer een jaar geleden mochten Lotte Nijkamp, Petra Sloot, Mirjam du Maine, Ineke Van Leijsen, Wieke Harting een pitch houden bij MONDiART en werden de top-stylisten, allen lid van Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten Crisp – geselecteerd om gezamenlijk een collectie te ontwikkelen. Het doel was om uit het enorme aanbod van MONDiART op basis van een vijftal thema’s artworks te cureren én zelf enkele artworks te ontwikkelen. Nu een klein jaar later lanceerden zij de eerste Stylist Choice collectie.


 
De vijf mini-collecties met elk een eigen thema vallen onder het label ‘Stylist Choice’. Dit label staat voor onze samenwerking en de creatieve en commerciële blik van de samenwerkende interieurprofessionals. 



Meer informatie:
MONDiART International B.V.
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
Tel: +31 40 26 27 440
sales@mondiart.com
www.mondiart.co