Modulaire serie kookmeubelen biedt nu mogelijkheid tot ‘mixen en matchen’

Het Duitse merk Livecookintable heeft haar eerste serie modulaire kookmeubelen voor koks en cateraars ontwikkeld evenals integrale oplossingen voor hun eet- of buffetruimten.

Het systeem maakt het mogelijk om alle kookelementen en werkbladen snel en flexibel in tafelframes te schuiven.

De nieuwe Mix & Match Collection stelt gebruikers in staat om de meest optimale combinatie van materialen, werkbladen, lamellen, panelen en meubelen samen te stellen.

Gebruikers kunnen kiezen voor kleuren en materialen die het best bij het ontwerp en het kleurenpalet van hun ruimte passen, waardoor er volop personaliseringsmogelijkheden ontstaan.

Livecookintable, dat in het Verenigd Koninkrijk wordt vertegenwoordigd door Signature FSE, biedt de keuze uit op elkaar afgestemde monochrome en polychrome kleuren, passend bij iedere ruimte. De frames van de livecookintable-tafels en de afzuiginstallatie zijn in verschillende metallic kleuren leverbaar.

MEC², het bedrijf achter het merk Livecookintable, ontwikkelt ook passende oplossingen binnen het systeem op basis van indeling van de locatie en helpt gebruikers bij de uitvoering van hun individuele designideeën. 

Signature FSE, de gevestigde leverancier van cateringapparatuur, vertegenwoordigt zeven van de meest toonaangevende Europese merken van keukenapparatuur en FOH-ruimten voor restaurants, bistro’s, hotels en cateraars. Dankzij de opening van een speciale showroom kunnen klanten het volledige productaanbod nu van dichtbij bekijken.

Bron: foodserviceequipmentjournal


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven