Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ignore viert 1-jarig bestaan met tweede collectie en komt met virtuele showroom

Na de succesvolle lancering van de eerste collectie, viert het Nederlandse designlabel ignore haar 1-jarig bestaan met de presentatie van de tweede collectie én de lancering van een
virtuele showroom.

"Aankomend jaar zullen we ons voornamelijk richten op de 1e en 2e collectie. En het aantal verkooppunten in binnen- en buitenland vergroten. Ook willen we onze activiteiten gaan uitbreiden op de projectmarkt en gaan we aan de slag met de derde collectie die volgend jaar september uit moet komen", vertelt eigenaar Julien van Hassel.De huidige collectie meubels en accessoires wordt uitgebreid met twee nieuwe ontwerpen, beide in de herkenbare minimalistische stijl van ignore. Ontwerper Marc van der Voorn ontwierp eerder al de bijzettafel dance en de spiegellook, hier wordt nu de salontafel surf aan toegevoegd.

Naast dit nieuwe ontwerp van Marc van der Voorn, is ignore een nieuwe samenwerking aangegaan met ontwerpster Alexandra Izeboud. Een ontwerpster met een eigen signatuur die past bij ignore. In samenwerking met Alexandra Izeboud is de strakke barkruk space ontwikkeld."Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar", vertelt eigenaar Julien van Hassel. "Na onze lancering in september 2019 merkten we direct dat er ruimte was voor onze filosofie op design. In het afgelopen jaar hebben we een mooi klantenbestand met retailers in binnen- en buitenland opgebouwd en wereldwijd producten verstuurd vanuit de webshop. Met onze tweede collectie hebben we gekozen voor grotere meubels om een bredere doelgroep aan te spreken. Onze ontwerpfilosofie komt bij deze nieuwe collectie nog beter naar voren."

Julien laat weten met ignore ook de internationale (project)markt te willen betreden. "Helaas gingen internationale beurzen als Maison&Objet niet door dit jaar. Daarom hebben we onze virtuele showroom gelanceerd afgelopen maandag. Zo kan men de collectie van veraf toch bewonderen en kunnen we in deze rare tijden toch internationaal ondernemen." 

Meer informatie:
ignore
www.ignoreamsterdam.com