Falmec bekroond met prijs

Het Italiaanse Falmec dat gespecialiseerd is in afzuigsystemen is bekroond met de onderscheiding ‘Compasso d'Oro’ Award voor hun Spazio recirculatie afzuigkap. De prijs erkent de indrukwekkende ontwikkeling van het bedrijf, door de uitmuntendheid, zorg en toewijding te belonen die zijn bereikt bij het creëren en ontwerpen van innovatieve oplossingen om de kwaliteit van het leven in huis te verbeteren.Een eer en voldoening voor Falmec om zo'n prestigieuze en historische onderscheiding te ontvangen: het is een waardevolle en zinvolle erkenning voor vele jaren van hard werken en toewijding door een echt gepassioneerd en toegewijd team, wiens collectieve doel voortdurende verbetering is.

Met deze onderscheiding voegt Spazio zich nu bij de 300 plus andere projecten die in deze historische collectie worden geëerd en die de afgelopen 60 jaar allemaal de ‘Compasso d'Oro’ hebben gekregen. De Compasso d'Oro ADI Award, opgericht in 1954, is de oudste maar vooral meest invloedrijke designprijs ter wereld. Ontstaan ​​vanuit een idee van Gio Ponti, werd het jarenlang georganiseerd door de warenhuizen Rinascente, met als doel de waarde en kwaliteit van de nieuwe opkomende Italiaanse designproducten te benadrukken. Vervolgens werd het geschonken aan ADI, dat het sinds 1958 organiseert en toezicht houdt op de onpartijdigheid en integriteit ervan.

De Compasso d'Oro wordt toegekend op basis van een voorselectie gemaakt door het Permanent Design Observatory van ADI, bestaande uit een commissie van experts, ontwerpers, critici, historici, gespecialiseerde journalisten, leden van ADI of daarbuiten. Continu toegewijd om jaar na jaar informatie te verzamelen en de beste producten te evalueren en te selecteren die onlangs zijn gepubliceerd in de ADI Design Index jaarboeken. (ADI - Associazione per il Disegno Industriale - website) Spazio afzuigkap: product gegevens.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven