Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

USFloors presenteert nieuwe vloer COREtec Stone CERAtouch bij Headlam

USFloors heeft gisteren (maandag 14 september) de nieuwe vloer COREtec® Stone CERAtouch bij Headlam gepresenteerd. Nicolas Cnudde en Rob Pfundt van COREtec waren de gehele dag aanwezig om in Rotterdam de Headlamklanten uitleg te geven over de nieuwe collectie. Headlam is een groothandel in o.a. vloerbedekkingen  

Nicolas Cnudde, Sales Director Benelux USFLoors – COREtec: "COREtec STONE CERAtouch is verkrijgbaar in een reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren. Diverse lagen zorgen voor een niet eerder vertoonde krasvastheid, gelijk of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. De look en feel van een keramische tegel, maar met het comfort- en plaatsingsgemak van een zachte vloer. Een opmerkelijke innovatie welke direct bij de start de vloerenindustrie op zijn kop heeft gezet! Wij zijn dan ook zeer trots deze nieuwe innovatie in ons assortiment te hebben", laat hij weten.

Er was maandag, op deze zonnige en warme septemberdag, heel veel belangstelling  Er waren gedurende de dag (van 10.00 tot 19.00 uur) doorlopend demo’s. Er was een uitgebreide en verzorgde catering.

Philiep Caryn: "Er was een grote interesse in de nieuwe COREtec Stone CERAtouch vloeren & display. Naast het residentieel gebruik is een CERAtouch vloer ook ideaal voor de project- en renovatiemarkt. De ondergrond hoeft niet vlak te zijn en vergt geen voorbereidend werk. CERAtouch past zich aan de meeste oneffenheden aan. Zelfs de bestaande vloer mag blijven liggen, CERAtouch kan er zo bovenop. Plaatsing en verwerking zijn makkelijk en eenvoudig dankzij het beperkte gewicht, de losse plaatsing zonder lijm en het kliksysteem. CERAtouch is dezelfde dag beloopbaar en vermijdt een dure opschorting van de commerciële activiteiten", aldus Philiep.

De volgende Headlam Vloerendagen waarop COREtec STONE CERAtouch gepresenteerd zal worden, zijn maandag 28 september in Zutphen en maandag 19 oktober in Houten.

Meer informatie:
www.headlam.nl
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: