Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubilerend architectenbureau sleept grote opdracht in de wacht

Afgelopen vrijdag ondertekenden ontwikkelaar Sustay, woningcorporatie Staedion en de gemeente den Haag de overeenkomst voor de herontwikkeling en bouw van 570 woningen in de Schaloen Moerwijk in Den Haag.



JMW Architecten is volop aan de slag met de vormgeving van het plan. Als eerste sloop- en nieuwbouw project in deze wijk zullen ruim 200 sociale huurwoningen gesloopt worden en daarvoor in de plaats komen ruim 225 sociale huurwoningen en ca. 345 vrije sector woningen met een middenhuur terug. Dit project wordt vormgegeven rond de Schaloenstraat en Cannenburglaan en is onderdeel van een grotere voorgenomen transformatie in Moerwijk Zuid.



Dit valt samen met het 20-jarig bestaan van ons architectenbureau. In de afgelopen 20 jaar is er veel gebeurd; naast 3 verhuizingen, het overleven van een bouwcrisis en een gestage groei van het aantal projecten, is ons team ook versterkt tot 10 gepassioneerde medewerkers die het bureau maken tot wat het is.

Meer informatie:
JMW architecten
www.jmw-architecten.nl

Publicatiedatum: