Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Muurmeesters voert collectie Japanse Meesters

Muurmeesters staat al jaren bekend om de collectie reproducties van Hollandse Meesters, iets waar ze trots op zijn. "Maar er is meer in de wereld en we laten ons graag inspireren om een nog gevarieerder aanbod te maken."

Koson
In 2019 werden er speciaal voor de VT Wonen- en Designbeurs schitterende ontwerpen gemaakt voor ons nieuwe product, de ronde Muurmeesters; een aantal prenten van de meester-schilder en prentenkunstenaar Ohara Koson (1877 – 1945). Koson is voornamelijk beroemd geworden als ontwerper binnen de Shin Hanga stroming. Een stijl waarbij traditionele Japanse onderwerpen en tradities, zoals vissen, vogels en bloemen samensmolten met de westerse klare lijn uit die periode.

Wij bij Muurmeesters zijn nog steeds enthousiast over de prenten van vissen die we vorig jaar reproduceerden en daarom is er speciaal voor de digitale VT Wonen en Designbeurs 2020 een nieuwe, uitgebreide collectie met intrigerende werken van Ohara Koson samengesteld. Zijn hoogwaardige prenten zijn prachtig gedetailleerd in veelal rustige kleuren. De eenvoud van de ontwerpen brengen de ruimte vooral rust, kracht en verfijning.

Fluweel & goud
Muurmeesters biedt uitvoeringen in zacht fluweel omrand met prachtige gouden lijsten, een combinatie die de Japanse prenten een chique, anders-dan-anders, WoW effect geeft. De Japanse reproducties krijgen zo dynamische kleurcontrasten en een hoog aaibaarheidsgehalte.

Vt wonen en designbeurs
Van 1 t/m 31 oktober 2020 staat vtwonenendesignbeurs en de socials helemaal in het teken van de woonmaand. Van 1 t/m 10 oktober vinden er ook allerlei inspirerende, online happenings plaats. Bekijk vanaf vandaag de collectie van Ohara Koson op muurmeesters de beursaanbieding. 

Meer informatie:
Muurmeesters
[email protected] 
www.muurmeesters.nl 

Publicatiedatum: