Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoekers VAKDagen melden zich meest aan voor de maandagen

Jan Hogenkamp van De Woonindustrie: "Neem lekker de tijd op zondag of dinsdag"

De organisatie van de VAKdagen in De Woonindustrie is zo goed als rond. Dezer dagen worden de laatste puntjes op de i gezet. Komend weekeinde starten de VAKdagen. De verwachtingen zijn goed. De markt is in beweging en mede doordat links en rechts beurzen zijn afgelast of verplaatst, wordt er een goede opkomst verwacht in Nieuwegein."De opbouw is in volle gang", vertelt sales director Jan Hogenkamp woensdagmiddag. Hij heeft de dagelijkse leiding in handen. "Het wordt mooi, met veel noviteiten", heeft hij al gezien. "Ook is er door een flink aantal exposanten hard gewerkt aan prachtige showrooms. We zijn heel enthousiast over het resultaat.

Schrijf je in!
"We hebben er vooraf op gehamerd: meld je van te voren aan, dan kunnen we volgens de RIVM-richtlijnen aantonen wie er in ons pand aanwezig is. Daar wordt gelukkig goed gevolg aan gegeven, onze exposanten laten het dan ook aan iedereen weten. We zien dat ook in deze tijd traditioneel vooral de maandagen snel vol lopen, dus de 14e en de 21e september. Ik zou potentiƫle bezoekers er op willen wijzen: maak vooral ook gebruik van de zondag en de dinsdagen, omdat het dan nog minder druk is en de exposanten sowieso meer tijd voor je hebben. Ik snap dat veel winkeliers op maandag hun zaak gesloten hebben en alleen op die dag kunnen. Maar ben je wel in de gelegenheid om op zondag of dinsdag te komen, maak daar dan gebruik van."

"Qua aantallen ingeschreven bezoekers ziet het er voor alle segmenten goed uit. Als organisatie zijn we blij dat iedereen zich aan de regels lijkt te houden. "Als organisatie hebben we ook stappen in kunnen zetten. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de bezoekersregistratie; die hebben we misschien wel dankzij COVID-19 steeds beter onder controle. Dat geeft inzicht die nodig is om veilig te kunnen opereren."

Catering
"Wat de catering betreft; deze wordt tijdens de VAKdagen namens de exposanten aangeboden aan de bezoekers. Het past niet meer in deze tijd dat bezoekers in 150 verschillende showrooms op eten wordt getrakteerd. Vandaar dat het Atrium het centrale cateringpunt wordt."

Showroomgebruik
"Wat we vooral in deze coronatijd zien is dat partijen meer gebruik maken van hun showroom", vervolgt Jan, "dat ze steeds meer beseffen dat ze die op langere termijn basis hebben. Deze donderdag (10 september, red.) melden zich al de eerste inkopers op afspraak. Dat is natuurlijk prima. Hoe meer spreiding, hoe beter. Dan hoef je als bedrijf geen huisshows meer te houden, omdat bezoekers altijd welkom zijn bij exposanten met een permanente showroom. Je bent daardoor niet moment-gebonden en kunt bezoek spreiden."

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
[email protected]
www.dewoonindustrie.nl