Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe naam voor Meubelpartner.nl

Na 13 jaar is de naam van Meubelpartner.nl op 14 september veranderd in Sohome. "Na 13 jaar wordt het hoog tijd voor een nieuwe naam en een nieuwe look & feel voor onze online woonwinkel. Sohome sluit beter aan op wie wij zijn, wat we doen en waar we heen willen in de toekomst", laat mediamanager Stephanie Boerstoel weten."We zijn een grote speler op interieurgebied en daar hoort ook een passende naam bij en een gemoderniseerde website. Na maanden hard werken zijn we nu dan eindelijk live. De naam Sohome verwijst naar de wijk SoHo in Manhattan, New York. Deze wijk staat bekend om haar creatieve en artistieke invloeden. Wie door SoHo loopt wordt hoe dan ook geïnspireerd. De woonwinkel heeft dit ook als doel: een bron van inspiratie zijn.”

Concept store
"In Barneveld hebben wij onze concept store. Hier staan de pronkstukken van onze collectie. De focus ligt op inspiratie om zo klanten een idee te geven hoe de meubels in hun interieur zouden staan. Daarnaast kun je een afspraak inplannen met onze styliste voor een gratis interieuradvies."

"Klanten die deze maand de winkel bezoeken, krijgen een leuke goodiebag, genieten van een mooie korting en worden in de watten gelegd door onze medewerkers. Online kunnen klanten profiteren van feestelijke acties, kortingen en giveaways", vertelt Stephanie enthousiast.

Service
"Naast dat we hard hebben gewerkt aan de nieuwe website en look & feel, werken we dagelijks aan het verbeteren van onze service. We willen onze klanten het beste van het beste bieden en een nog betere shopervaring geven.", besluit Stephanie.
Meer informatie:
Sohome
www.sohome.nl