Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch keukens start in Nederland en België

Villeroy & Boch is bij de meeste mensen vooral bekend als leverancier van de collecties keramiek, sanitair en tafelcultuur. Deze fabrikant is een van de oudste en bekendste merken van Europa. Al sinds 1748 is Villeroy & Boch actief en heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een leverancier die zeer innovatief en vooruitstrevend is, middels de introductie van het nieuwe keukenconcept blijkt dit eens te meer.

Minder bekend is dat men pas enkele jaren terug bij Villeroy & Boch is gestart met een vierde kerncompetentie. V&B Wonen doet dit naast de reeds bestaande collecties: Keramiek, Sanitair en Tafelcultuur. Het Villeroy & Boch keukenconcept is het laatste onderdeel dat aan de V&B Wonen-collectie wordt toegevoegd, eerder zijn al binnen de V&B Wonen-Collectie (gestoffeerde) meubelen en slaapkamers opgenomen.Villeroy & Boch Finest

Villeroy & Boch keuken zal als een Premium-Label in de markt worden gepositioneerd en voorziet daarmee de keukenbranche van een hoogwaardig Keuken-Concept waarbij alles consequent met Villeroy & Boch is gelabeld. Het merk Villeroy & Boch is binnen het keukensegment al eeuwenlang als traditionele leverancier bekend door de geprezen Keramiek- en Tafelcultuur-Collecties. Binnen het exclusieve Villeroy & Boch Finest Keukenconcept is werkelijk alles van vloertegel tot keukenmeubel, van de wandtegel tot combi-stoomoven, alles is met V&B gelabeld. 

Tijdens de komende dealerdagen zijn (mogelijke) dealers van harte welkom in het informatie- en ontmoetingscentrum Forum 26 in Rödinghausen. Ook zonder afspraak kan er een vrijblijvende kennismaking met Villeroy en Boch keukens plaatsvinden.

Meer informatie:
Agenturen Huis In 'T Veld
www.keukenagenturen.com

Publicatiedatum: