Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe traycollectie interieurmerk Ethnicraft

Ontwerpster Dawn Sweitzer kan verrassend uit de hoek te komen, en dat weten ze bij Ethnicraft te waarderen. Het Belgische interieurmerk en de ontwerpster sloegen de handen ineen voor hun nieuwste najaar traycollectie: Linear Flow. De patronen op de dienbladen resulteren in een complementair samenspel tussen klassieke lijnen en organische bewegingen zoals die van water. Met de bijzet- en koffietafels waarop de dienbladen passen, zijn diverse combinaties mogelijk die aansluiten bij bijna elk interieur.


Ontwerpster Dawn Sweitzer.

Sinds dit jaar neemt Dawn Sweitzer de accessoire-lijn van Ethnicraft volledig onder haar vleugels. Zo is ze ook betrokken bij het ontwerpproces van de spiegel- en textielcollectie. Met als inspiratie haar reiservaringen en de natuur creëert ze de meest verrassende prints die de houten meubelcollecties van Ethnicraft feilloos aanvullen.

Een complementair samenspel
De Amerikaanse in-house artieste begint bij het ontwerpen altijd vanaf nul. Met potlood en verf gaat ze aan de slag op papier en doek. Haar nieuwste prints kiest ze telkens uit op basis van de voorgaande collecties, zodat die samenvloeien tot een prachtig geheel. Bij Linear Flow koos ze voor klassiek met een twist en ging ze op zoek naar een onverwachte combinatie van kleuren en vormen. Zo baseerde ze zich voor de organische dessins op een rivierbedding, terwijl de abstracte ontwerpen tot stand kwamen door handgetekende en geschilderde creaties op schilderdoek.Dawn selecteerde een verrassend kleurenpalet dat de verschillende prints tot een complementair geheel maken. Bruine herfsttinten smelten samen met blauwe en grijze wintertinten die de toon zetten in deze opvallende najaarscollectie. 

Voor elk wat wils
De trays kun je zo goed als overal gebruiken. Is het niet als dienblad op je koffietafel, dan wel als juwelenschaal in je badkamer of op je dressoir. Daarnaast fungeren de trays met behulp van een extra haak evengoed als muurdecoratie. Combineer grote met kleine formaten en ronde met rechthoekige voor een uniek kunstwerk aan de woonkamerwand. Ethnicraft voegde bij deze collectie twee nieuwe vormen toe: de vierkant en de langwerpige ovaal.

Om nog meer opties te bieden, ontwierp Ethnicraft metalen tafels waarop je de trays kunt bevestigen. Die dienen dan als koffie- of bijzettafel en zijn beschikbaar in rond, rechthoekig, vierkantig en ovaal formaat.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven