Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Invitation to Inspiration''

Versmissen Furniture & Decoration nodigt klanten uit in showroom van 15.000 m2

Vakbeurzen geven de meeste interieurprofessionals veel inspiratie en een boost aan creativiteit. Omdat vrijwel alle beurzen zijn gecanceld, nodigt groothandel Versmissen Furniture & Decoration haar klanten graag uit in de inspirerende showroom in Best.

''Een voordeel is dat we nu alle nieuwe items kunnen laten zien", vertelt Patrick van Schayik van Versmissen. ''Bij Maison & Objet konden we slechts een deel van onze collectie laten zien. Op deze manier maken we graag van de gelegenheid gebruik om klanten te ontmoeten in onze showroom, zodat zij inspiratie op kunnen doen en up to date zijn met onze collectie en de gebruikelijke qualitytime van Parijs in Best ervaren.''

Meet & Greet
"Er zijn tal van nieuwe items toegevoegd sinds de laatste show van de groothandel. Deze zijn uitgestald in de inspirerende showroom van 15.000 m2 en het cash & carry gedeelte zal de klant versteld doen staan."

Patrick: ''Gelukkig wordt er al veel gebruik gemaakt van dit aanbod. Iedereen wil er op uit om inspiratie op te doen en om een nieuw aanbod te kunnen bieden aan hun klantengroepen. 
We hebben ook een button ''New'' toegevoegd op onze website waar voor de klant gemakkelijk de nieuwste items te zien zijn."

Klanten zijn welkom van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur of private shopping op afspraak.

Meer informatie:
Versmissen Furniture & Decoration
[email protected]
www.versmissen.nl  
+31 (0) 499 39 98 67