Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ed Jansen van Doorn van leverancier Interstil: "Onze klanten worden er heel blij van"

"Vanaf heden gaan wij de golfplooigarnituren in het zwart en antraciet standaard voorzien van zwarte glijders. De eindglijders, verstelbare remmen en eindstops worden uiteraard ook in het zwart geleverd. Dat lijkt alles bij elkaar genomen iets heel klein, maar onze klanten worden er heel blij van. Want het scheelt ze veel werk", vertelt algemeen directeur Ed Jansen van Doorn (zie foto) van Interstil, leverancier van rail- en roedensystemen.

"Zoals klanten gewend zijn van Interstil leveren wij de glijders uit de Welleplus-catalogus in de rail. Dit scheelt veel tijd bij de montage. Aangezien wij ook altijd een paar extra glijders in de rail schuiven, heeft de klant er altijd voldoende. Bovendien heb je dan altijd de juiste glijders in de rail", legt Ed uit.

Monsterklus
"Maar we gaan onze service verder uitbreiden", vervolgt. "We zijn druk bezig om alle gebruiksaanwijzingen te digitaliseren en op You Tube te zetten. Op elke pakbon komt een QR-code te staan hoe te monteren.
Op dit moment staan er al een stuk of 25 op You Tube. Beeld zegt nou eenmaal meer dan woorden. Het is een monsterklus, want uiteindelijk moeten meer dan 100 video's verwerkt worden. Ik verwacht er goede respons op, want het is een extra service die in goede aarde zal vallen."


Ed Jansen van Doorn met collega Will Verlijsdonk op InCoDa 2019.

ETC Design Center Europe
De ETC Design Experience vindt plaats op zondag 20, maandag 21 en dinsdag 22 september. "Het is de enige beurs waaraan we dit jaar deel kunnen nemen", legt Ed uit. "Dat is jammer. We hadden ook graag aan andere beurzen deelgenomen, maar door de coronapandemie gaan die plannen niet door. Ik ben wel blij dat InCoDa verzet is naar januari en vooralsnog doorgaat. Maar gelukkig hebben we genoeg werk. Ondanks de corona. Wij als Interstil Benelux hebben het grote voordeel dat we een Duits moederbedrijf hebben met voldoende voorraad en genoeg flexibiliteit om snel op actualiteiten in te kunnen spelen. Wij hebben dus geen last (gehad) van langere levertijden door voorraadproblemen.

Voor 2021 zitten er de nodige productontwikkelingen aan te komen, maar daarover later meer", blikt Ed vooruit.

De ETC Design Experience is alleen toegankelijk voor de interieurprofessional. Op zondag en maandag is de showroom geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Aanmelding is verplicht via deze link.

Meer informatie:
Interstil Benelux
De Grootlaan 37
5252AZ Vlijmen
tel  : +31 (0) 73 5111192
[email protected]
www.interstil.nl