Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Auping introduceert verrijdbaar bed

Beddenfabrikant Auping lanceert op 1 oktober een nieuw bed. Het ledikant is uitgerust met wieltjes en speelt op deze manier in op kleiner wonen. Door de wieltjes kan het bed gemakkelijk weggereden worden bij bezoek. En voor wie bang is weg te rijden als hij aan het slapen is, al je in het bed ligt blokkeren de wieltjes vanzelf.

Het nieuwe Auping ledikant Noa betekent letterlijk rust, troost en geborgenheid - een naam die goed weergeeft waar Auping en Auping Noa samen voor staan. De Noa is ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou.Auping Noa ledikant is opgebouwd uit eenvoudige vormen, slimme details en natuurlijke materialen zoals beukenhout met eikenfineer. Auping Noa is verkrijgbaar met vier poten of met twee poten en twee wielen aan het hoofdeinde van het bed. Zo is Noa eenvoudig te verplaatsen. Het bed, met poten of wielen, is verkrijgbaar in twee hoogtes.

Het ledikant Noa heeft de keuze uit twee hoofdborden; een dicht hoofdbord en een opengewerkt hoofdbord. Het hoofdbord wordt zo verwerkt dat het lijkt achter het bed te zweven doordat het met een verborgen steun is vastgemaakt aan het bed. Het hoofdbord is verkrijgbaar als een dicht en als een opengewerkt hoofdbord.Ledikant Noa is gemaakt van beuken multiplex met een eikenfineer. Beuken multiplex wordt heel zorgvuldig gemaakt, het zijn dunne laagjes hout die netjes op elkaar worden geperst. Als laatste laagje wordt dan het eikenfineer toegevoegd. Dit eikenfineer met de naam ‘Balanced oak’ onderscheidt zich van het Auronde fineer door een rustige, warme uitstraling met minder vlam. Ledikant Noa kan worden afgewerkt in zes beitskleuren welke perfect passen bij het Scandinavische ontwerp:

Meer informatie:
Auping
www.auping.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven