Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel Heditex breidt collectie uit

Heditex, groothandel voor de woninginrichting uit Vlaardingen, breidt haar assortiment uit. Zes nieuwe Bodiax collecties met schoonloopmatten."Een goede schoonloopmat op maat draagt bij aan het behoud van uw vloer, door vocht en stof te absorberen blijft de achterliggende vloer beschermd tegen slijtage en wordt de veiligheid van uw pand verbeterd. Door het toepassen van deze schoonloopmatten in uw entree, wordt er gelijk bespaart op reinigings- en onderhoudskosten van de vloer", laat Niki van Keulen van Heditex weten.

"Het nieuwe schoonloopmatten assortiment bestaat uit 5 collecties van in totaal 21 verschillende kleuren, met elk een andere structuur, kwaliteit en een prijsklasse van laag naar hoog.
Daarnaast biedt Heditex ook een collectie waarbij u uw eigen logo of tekst op de mat kunt laten printen. Hierbij kunt u kiezen uit 66 verschillende kleuren."

"Alle collecties zijn te vinden in ons nieuwe Bodiax schoonloopmatten collectieboek."

"Extra speciaal is de nieuwe collectie Locarno, deze beschikt over de HydroTX technologie! Deze nieuwe HydroTX technologie zorgt ervoor dat de mat 3x meer vocht absorbeert binnen enkele voetstappen. Hierdoor is er minder strekkende meter schoonloopmat nodig, dan bij reguliere schoonloopmatten."Meer informatie:
Heditex
www.heditex.nl  


Publicatiedatum: