Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 en 8 september presentatie van nieuwe salons en collectie stoelen

Huisshow Bauwens staat in teken van vijf nieuwe eetkamers en twee slaapkamers

Bauwens NV, een vaste waarde in de Belgische meubelbranche, houdt op maandag 7 en dinsdag 8 september een twee dagen durende huisshow. "We stellen maar liefst vijf nieuwe eetkamers en twee nieuwe slaapkamers (inclusief jeugdkamer) voor. En dit alles in trendy, hedendaagse decors. Daarnaast presenteren we ook een aantal nieuwe salons en een collectie stoelen", laat verkoopdirecteur  Luc Vercruysse weten.

Bauwens beschikt over een team met eigen ontwikkeling, fabricatie, transport en 70.000 m2 fabrieks- en magazijnruimte. "We hebben de grootste stocks in meubelen met maar één doel: het tevreden stellen van de eindklant met Belgische kwaliteit en design met korte leveringstermijnen. We doen dit met succes sinds 1938", vertelt Luc.

"Ons jong team is in volle ontwikkeling, we investeren volop in IT, nieuwe gerobotiseerde lijnen, nieuwe magazijnen, logistieke processen en de LEAN filosofie, waarbij we constant zoeken naar verbeteringen om die te realiseren voor onze klanten."

Huisshow
Tijdens de huisshow zijn vijf nieuwe eetkamers en twee nieuwe slaapkamers (inclusief jeugdkamer) in trendy decors te zien. Ook presenteert Bauwens een aantal nieuwe salons en collectie stoelen.

Eetkamer Owen: deze robuuste eetkamer in decor Tropix met zwarte accenten staat beeldig in elk interieur. 

Eetkamer Onno: stoer en sterk, dit is de uitstraling van de eetkamer Onno. Met een massief ogende tafel verwelkom je iedere gast als VIP.

Eetkamer Iljo: de prachtige wandkast is de eyecatcher in deze collectie. Het lijnenspel in deze eetkamer speelt perfect in op de hedendaagse trends.

Slaapkamer Viola: met zijn zachte eiken decor valt deze slaapkamer in ieders smaak en komt men tot rust. Grote troef van deze slaapkamer is de uitbreiding naar een jeugdkamer en bij de aanvang van het nieuwe schooljaar is dit een ideaal moment om deze jeugdkamer in huis te halen.

Eetkamer Ikaro: jong en dynamisch, twee kernwoorden die typerend zijn voor deze eetkamer.  Het metalen onderstel zorgt voor een extra impressieve look. 

De opendeurdagen beginnen beide dagen om 11.30 uur. Catering is voorzien 's middags (13.00 uur) of 's avonds (18.30 uur). Aanmelden kan via 0032 50 79 90 80 of via de mail serge@bauwens.be

Meer informatie:
Bauwens NV
Nijverheidstraat 7
8730 Beernem – België
www.bauwens.be