Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zitbankenlabel past kleurenpalet aan en laat haar klanten in de winkel spelen

4x6sofa, het 'jonge zitbankenmerk zonder keuzestress', met zes modellen in 24 kleuren voor een vaste prijs, heeft iets nieuws: het populaire model X6 is uitgebreid met een aantal functionele modules waardoor vrijwel elke opstelling in de woonkamer nu mogelijk wordt."Met slechts twee elementen creëer je al een comfortabele zitplek in een kleinere woning en benut je de zitruimte maximaal. In XL-ruimtes of voor grote families kan een U-opstelling weer heel mooi zijn, of je creëert juist verschillende zithoeken door de rugleuningen tegen elkaar te plaatsen", vertelt Suzanne van het meubelbedrijf.

"Per 1 september komen we met een nieuwe kleurkaart. Zoals we voorgaande drie jaar 24 kleuren hebben gevoerd blijven we dit doen alleen nu met vernieuwende kleuren. Deze zijn in onze showroom alle te bewonderen."

Nieuw in de showroom van 4x6sofa is dat de klant nu haar favoriete opstelling kan neerzetten. "Bij ons in de showroom in Naarden hebben we nu tien elementen met wieltjes eronder staan. Klanten kunnen nu hun gewenste opstelling neerzetten om zo te kijken of ze dit een fijne opstelling is. Op deze manier kunnen ze spelen en feeling krijgen met onze elementen", besluit Suzanne.

Meer informatie:
4x6sofa
[email protected]    
www.4x6sofa.com