Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw in de tapijtcollectie van Interfloor

‘Sienna onderscheidt zich door zijn Corduroy ribfluwelen uitstraling’

Vloerbekledingsfabrikant Interfloor heeft een nieuw tapijt aan haar collectie toegevoegd, genaamd Sienna.

De tapijtcollectie Sienna onderscheidt zich door zijn Corduroy ribfluwelen uitstraling. "Deze karakteristieke look wordt gecreëerd doordat er in de lengte van het tapijt lijnen lopen met een ton-sur-ton kleur uitwerking. Tevens zit er een subtiel hoogteverschil tussen de gesneden polen waardoor de vloer een geheel eigen uitstraling krijgt.""Ribcord, ook wel ribfluweel genoemd, is met name bekend uit de jaren zeventig echter opkomend zowel in de mode als in ons interieur. Als charmante wandbekleding maar nu ook als kamerbreed tapijt of vloerkleed om een ruimte een luxe-update en subliem comfort te bieden. De “geribbelde” structuur van deze sensuele tapijtcollectie vraagt om aangeraakt te worden. Daarnaast geeft de subtiel fluwelen glans een exclusief en rijk gevoel."

Interfloor heeft als leverancier en distributeur een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl in huis voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft dan ook sinds 1828 (bijna 200 jaar oud familiebedrijf!) een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project 
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
[email protected] 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: