Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tattoo-artist tatoeëert voor Pols Potten

Pols Potten, ontwerper van interieuraccessoires, meubels, verlichting en tafelgoed, gaat in zee met een Tattoo-artist Robert Aalbers. De Waalwijker, die ook jurylid geweest is bij de Nederlandse versie van Ink Master, ontwierp de afbeeldingen op de nieuwe collectie servies die binnenkort in de winkels ligt, laat hij weten in een interview met het Brabants Dagblad.

De samenwerking met Pols Potten bleek al vanaf het begin erg soepel te verlopen. "Ik had meteen een enorme klik met Jan, de eigenaar. Dat was gelijk ouwe jongens krentenbrood. Hee joh, we gaan een servies maken. Ik dacht dat gaat makkelijk.”Robert kan nog moeilijk geloven wat hij heeft gedaan: "Het is wel een kwaliteitsbedrijf. Ze maken het antiek voor over 75 jaar, zeggen ze. En, inderdaad, de kwaliteit die zij maken, daar valt m’n bek van open. Ik ben niet voor de Xenos bezig, dit is een serieuze club.”

"Er komt nog een theepot bij, trouwens. Een théépót. Met een tattoo van mij erop. Je zou zeggen donder op met je theepot. Maar dit is zo fout dat het weer goed wordt. Straks zit er ergens ter wereld iemand van zo’n bordje te vreten ... kijkt-ie aan de onderkant ... designed by Robert Aalbers. Dat-ie dan denkt wie is die gozer? Dat ben ik dus. Niet slecht voor een boerenlul uit Waalwijk”, aldus de trotse tatoeëerder af.

Lees hier het hele artikel Brabants Dagblad

Meer informatie:
Pols Potten
info@polspotten.nl
www.polspotten.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven